Trixie® Okroglo grizalo Mrs. Rabbit9

10,36

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,36.

-20%

Mrs. Rabbit bo zabavala vašega malčka že od rojstva naprej. Medtem, ko se bosta družila med igro, jo bo lahko uporabljal tudi kot grizalo. Njena velikost je prikladnih dimenzij in omogoča, da se jo drobne dojenčkove roke zlahka oprimejo. Izdelana je iz 100% naravnega kavčuka, ki je prijazen otrokom in naravi.

Ni na zalogi

Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trixie® Okroglo grizalo prinaša zabavo na več načinov. Otroci ga lahko uporabljajo med igro ali pa tudi, kot grizalo. Zanimiva oblika, tekstura in nežen material zagotavljajo, da z njim ni nikoli dolgčas.
Mrs. Rabbit je lahko tudi odlično darilo ob rojstvu, s katerim zagotovo ne boste zgrešili.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: 100% naravna guma (kavčuk)
Dimenzije: 10 x 8 x 1cm
Navodila za vzdrževanje: Očistite pred vsako uporabo. Ne sterelizirajte.

Brand

Trixie®