AeroMoov® Zračna podloga za avtosedež skupine 0 Magnolia

34,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 34,99.

AeroMoov® Zračna podloga je idelana za otroke, katerim je toplo v avtosedežih ali otroških vozičkih. Podloga omogoča optimalno kroženje zraka, zato ni skrbi, da bi malčku bilo prevroče in ne prijetno. Izdelana je iz organskega bombaža, kar jo naredi zelo mehko in udobno in s tem zagotavlja, da bo malček z veseljem preživljal čas na njej. Podloga ustreza različnim modelom vozičkov in avtosedežev, na voljo pa je široka paleta barv, zato se bo za vsakega našla tista ta prava.

Ni na zalogi

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Udobna in mehka podloga, idealna za poletne mesece

Otrokom je v poletnih mesecih pogosto vroče in neprijetno, ko se vozijo v avtosedežih in vozičkih. AeroMoov® zračna podloga zagotavlja optimalno kroženje zraka, kar zmanjšuje potenje vašega otroka in bo vožnja za njih bolj udobna. Posebnost je 3D struktura podloge v obliki satovja, ki omogoča odvajanje odvečne toplote in pritok svežega zraka, kar pomeni, da zrak zmeraj kroži. Podloga je prekrita z organskim bombažem, ki je v stiku s telesom otroka in mu zagotavlja dodatno udobje in mehkobo. Zračna podloga je idealna za družine, ki so pogosto na poti.

Inovativna, prijazna uporabnikom in iskrena znamka

Cilj znamke AeroMoov® je olajšati življenje staršem in jih spodbuditi, da gredo ven uživati skupaj s svojimi otroki.
Njihovi izdelki poskrbijo, da se malčki počutijo udobno in varno, ko so na poti. Njihovo iskanje varnih, pametnih in kakovostnih izdelkov se nikoli ne ustavi. Strmijo k vrednotam, kot so inovativnost, prijaznost do uporabnika in iskrenost. Nenehno iščejo nove tehnologije in želijo ponuditi pametne izdelke, ki so pomembni za vsak dan, strokovnjaki z izkušnjami si prizadevajo združevati estetiko in funkcionalnost ter tržijo samo uporabne in ustrezne produkte. Zraven tega so vsi izdelki AeroMoov® izdelani z največjo skrbnostjo in v skladu z odgovornostjo podvrženi najstrožjim standardom kakovosti.

Primerno za: od rojstva do 15 mesecev
Dimenzije: 69 x 27,5 cm
Material: zgornja plast: 80% organski bombaž, 20% poliester, spodnja plast: 100% poliester
Navodila za vzdrževanje: pralno na 40°C

Brand

AeroMoov®

Cilj znamke AeroMoov je olajšati življenje staršem in jih spodbuditi, da gredo ven uživati skupaj s svojimi otroki. Njihovi izdelki poskrbijo, da se malčki počutijo udobno in varno, ko so na poti. Eden najbolj priljubljenih izdelkov je AeroMoov zračna podloga, ki je idelana za otroke, katerim je toplo v avtosedežih ali otroških vozičkih. Podloga omogoča optimalno kroženje zraka, zato ni skrbi, da bi malčku bilo prevroče in ne prijetno.