Anais® Ninica Kangaroo Bliss Blue
17,96 8,98

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 8,98.

Dodaj v košarico

Anais® Ninica Kangaroo Bliss Blue

8,98

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 8,98.

-50%

Anais® ninica s kengurujem je popoln prijatelj za vašega malčka. Prikupen kenguru iz najmehkejše tkanine iz muslina bo vašega otroka spremljal kamorkoli. Ninica je odlično darilo za novorojenčke ali babyshowerje.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Anais®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Ninica je obvezen in stalen dodatek za vsakega malčka. Z malčkom se bo kenguru odpravil na vse dogodivščine ter se z njim pocrkljal, ko bo imel slabe dni. Primeren je za uporabo že od rojstva naprej. Ninica je odlično darilo za bodočo mamico ali, kot majhna pozornost ob rojstvu.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 65 x 50 cm
Navodila za vzdrževanje: pranje na 30°C

Brand

Anais®