Childhome® Košara za igračke Teddy 40x40x40 cm
30,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,27.

Dodaj v košarico

Childhome® Košara za igračke Teddy 40x40x40 cm

30,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,27.

Ta ljubka košara Teddy je primerna za shranjevanje različnih predmetov, kot so igrače, oblačila in druge stvari. Prikupen izgled mehkega medvedka pa ustvari v sobi piko na i.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Univerzalna košara za vaše stvari

Ljubka košara za shranjevanje Teddy je primerna za shranjevanje različnih stvari, kot so igrače, oblačila, otroška kozmetika, pleničke ali karkoli vam srce poželi. Košara je tudi idealne velikosti za uporabo, kot košara za perilo. Mehka plišasta tkanina in ljubka medvedja ušesa poskrbijo, da jih otroci z veseljem uporabljajo in pripomorejo tudi k temu, da je sobica pogosteje pospravljena. Košara ima priročno notranjo podlogo, ki jo lahko enostavno očistite z vlažno krpo.

Trajno, brezčasno in lepo

Blagovna znamka Childhome® je bila ustanovljena leta 1985. Njihov glavni cilj je ustvariti udobne izdelke, ki naredijo življenje vašega malčka čim bolj prijetno. Hkrati pa si podjetje želi s kakovostnimi izdelki razveseliti tudi vse starše. Zato uporabljajo le najboljše materiale, izrednega pomena pa je varnost. Tako ste lahko zmeraj prepričani, da dobite kakovostne izdelke. Dodatna pozitivna stran pa je, da so vsi izdelki na zunaj in noter videti čudovito, zaradi elegantnega in brezčasnega dizajna.

Dimenzije: 40 x 40 x 40 cm
Material: tkanina: 100% poliester; podloga: 100% poliester
Navodila za vzdrževanje: ni pralno v stroju. Očistite z vlažno krpo in takoj posušite.

Brand

Childhome®