Childhome® Otroški nahrbtnik ‘MY FIRST BAG’ Navy
43,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 37,31.

Dodaj v košarico

Childhome® Otroški nahrbtnik ‘MY FIRST BAG’ Navy

43,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 37,31.

Childhome® Otroški nahrbtnik ‘MY FIRST BAG’ je prvi nahrbtnik za vašega malčka oz. malčico in se popolnoma prilega mamini veliki torbi Mommy Bag. V velik predal lahko shranite stvari za vrtec, počitnice ali izlet, v manjši predal pa najljubše malčkove dodatke. Nahrbtnik ima snemljivo varnostno sponko, hkrati pa je vodoodporen, zato ga bo lahko otrok uporabljal v vsakem vremenu.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popolna izbira za vsakega otroka

Odkrijte otroški nahrbtnik Childhome® My First Bag! Prav ta je lahko prvi nahrbtnik za vašega malčka, ki se tudi popolnoma prilega mamini veliki torbi Mommy Bag. Večji predal je dovolj velik za malico in stekleničko, v manjšem predalčku pa lahko otrok shrani svoje najljubše stvari. Odstranljiva in nastavljiva varnostna zaponka zagotavlja, da je nošenje nahrbtnika vedno udobno. Zaradi odličnega materiala lahko nahrbtnik enostavno obrišete, hkrati pa je vodoodporen in ga lahko otroci uporabljajo v vsakem vremenu.

Namig: nahrbtnika ne postavljajte na grobo površino, da se izognete sledom obrabe.

Trajno, brezčasno in lepo

Blagovna znamka Childhome® je bila ustanovljena leta 1985. Njihov glavni cilj je ustvariti udobne izdelke, ki naredijo življenje vašega malčka čim bolj prijetno. Hkrati pa si podjetje želi s kakovostnimi izdelki razveseliti tudi vse starše. Zato uporabljajo le najboljše materiale, izrednega pomena pa je varnost. Tako ste lahko zmeraj prepričani, da dobite kakovostne izdelke. Dodatna pozitivna stran pa je, da so vsi izdelki na zunaj in noter videti čudovito, zaradi elegantnega in brezčasnega dizajna.

Dimenzije: 20 x 8 x 24 cm
Material: tkanina: 100% najlon; podloga: 100% najlon
Navodila za vzdrževanje: ni pralno v stroju. Očistite z vlažno krpo in takoj posušite.

Brand

Childhome®