Childhome® Otroški nahrbtnik ‘MY FIRST BAG’ Suede Look
49,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 42,41.

Dodaj v košarico

Childhome® Otroški nahrbtnik ‘MY FIRST BAG’ Suede Look

49,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 42,41.

Childhome® Otroški nahrbtnik ‘MY FIRST BAG’ je prvi nahrbtnik za vašega malčka oz. malčico in se popolnoma prilega mamini veliki torbi Mommy Bag. V velik predal lahko shranite stvari za vrtec, počitnice ali izlet, v manjši predal pa najljubše malčkove dodatke. Nahrbtnik ima snemljivo varnostno sponko, hkrati pa je vodoodporen, zato ga bo lahko otrok uporabljal v vsakem vremenu.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popolna izbira za vsako družino

Odkrijte torbo Childhome® Family Bag! Idealna torba za vse družine, ki se tudi popolnoma prilega celotni kolekciji Childhome® nahrbtnikov in torb. Vse stvari za vso družino lahko zdaj vzamete s seboj v eni sami družinski torbi! Prostorna torba ohranja vse predmete varne med vsakim potovanjem. V notranjosti se skriva en velik predalnik in manjši žepek z zadrgo. Priloženo dobite tudi še majhno torbico v katero lahko shranite pomembne stvari. Zaradi odličnega materiala lahko torbo enostavno obrišete, hkrati pa je vodoodporna in jo lahko uporabljajate v vsakem vremenu. Namig: torbe ne postavljajte na grobo površino, da se izognete sledom obrabe.

Trajno, brezčasno in lepo

Blagovna znamka Childhome® je bila ustanovljena leta 1985. Njihov glavni cilj je ustvariti udobne izdelke, ki naredijo življenje vašega malčka čim bolj prijetno. Hkrati pa si podjetje želi s kakovostnimi izdelki razveseliti tudi vse starše. Zato uporabljajo le najboljše materiale, izrednega pomena pa je varnost. Tako ste lahko zmeraj prepričani, da dobite kakovostne izdelke. Dodatna pozitivna stran pa je, da so vsi izdelki na zunaj in noter videti čudovito, zaradi elegantnega in brezčasnega dizajna.

Material: Nubuk: 100% poliuretan; Podloga: 100% najlon; Krzno: 100% poliester
Dimenzije: 55 x 18 x 40 cm
Navodila za vzdrževanje: Ni pralno v stroju. Očistite z vlažno krpo in takoj posušite.

Brand

Childhome®