Childhome® Torbica Mommy’s Treasures Black-Gold
39,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 33,91.

Dodaj v košarico

Childhome® Torbica Mommy’s Treasures Black-Gold

39,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 33,91.

Mommy Bag ima sedaj mlajšo sestrico: Torbico Mommy’s Treasures. Lahko služi kot organizator previjalni torbi Mommy Bag, ko pa jo potrebujete jo vzamete iz torbe in že imate modno torbico.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popolna izbira za vsako družino

Odkrijte torbico Childhome® Mommy Bag, ki se tudi popolnoma prilega celotni kolekciji Childhome® nahrbtnikov in torb. Torbica je opremljena s predalom za mobilne telefone in žepkom z zadrgo za razne pripomočke. Priložen je pas za nošenje čez ramo. Zaradi odličnega materiala lahko torbo enostavno obrišete, hkrati pa je vodoodporna in jo lahko uporabljajate v vsakem vremenu. Namig: torbe ne postavljajte na grobo površino, da se izognete sledom obrabe.

Trajno, brezčasno in lepo

Blagovna znamka Childhome® je bila ustanovljena leta 1985. Njihov glavni cilj je ustvariti udobne izdelke, ki naredijo življenje vašega malčka čim bolj prijetno. Hkrati pa si podjetje želi s kakovostnimi izdelki razveseliti tudi vse starše. Zato uporabljajo le najboljše materiale, izrednega pomena pa je varnost. Tako ste lahko zmeraj prepričani, da dobite kakovostne izdelke. Dodatna pozitivna stran pa je, da so vsi izdelki na zunaj in noter videti čudovito, zaradi elegantnega in brezčasnega dizajna.

Material: 100% najlon
Dimenzije: 33 x 23 x 3 cm
Navodila za vzdrževanje: Ni pralno v stroju. Očistite z vlažno krpo in takoj posušite.

Brand

Childhome®