Done by Deer® Komplet 3 tetra pleničk Lalee Sand
21,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,66.

Dodaj v košarico

Done by Deer® Komplet 3 tetra pleničk Lalee Sand

21,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,66.

Done by Deer® pleničke iz 100 % organske bombaža so obvezen pripomoček vsakega starša. Pleničke so vsestranske in so praktično pakirane po tri skupaj. Uporabite jih v času hranjenja in pri negi otroka. Tetra pleničke so prikladnih dimenzij, ki bodo prišle prav vedno in povsod. So čudovito pakirane, zato so primerne tudi, kot darilo mamici za babyshower ali kot darilo ob rojstvu.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Vsestranski pripomoček, ki pride prav vedno in povsod

Tetra pleničke Done by Deer® so praktičen pripomoček, ki ga mamice nimajo nikoli preveč. V kompletu so tri mehke tetra plenice, izdelane iz organskega bombaža. Dvoslojni muslin tekstil zagotavlja popolno udobje, zračnost in mehkobo, Uporabite jih pri negi malčka, ob hranjenju ali ob kakšni drugi priložnosti, saj so tetra pleničke resnično vsestranske. Izdelek ima certifikat GOTS®. Komplet podarite, kot čudovito darilo bodoči mamici za babyshower ali pa kot majhno pozornost ob rojstvu dojenčka.

Done by Deer® – inovativni dizajn, varno hranjenje in prikupne barve

Done by Deer® je dansko podjetje, ustanovljeno decembra 2014. Oblikujejo sodobne izdelke za družine z dojenčki in malčki. Kombinirajo sodoben skandinavski dizajn s funkcijami, ki so za otroke zabavne in igrive. Vsi izdelki so zasnovani na Danskem in so temeljito preizkušeni, da so skladni s strogimi evropskimi varnostnimi standardi.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 70 x 70 cm
Navodila za vzdrževanje: Primerno za pranje v pralnem stroju pri 60°C. Ne sušite v sušilnem stroju.

Brand

Done by Deer®