Epistola® Kartonka Xavier Deneux: Moja mala kmetija
15,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 13,59.

Dodaj v košarico

Epistola® Kartonka Xavier Deneux: Moja mala kmetija

15,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 13,59.

Spoznajte kmetijo in si poglejte, kaj počnejo živali, ki tam živijo. Osel, ovca in prašič so tam naseljeni za stalno, medtem ko lisica, ptica in miš kmetijo le obiskujejo. Življenje na kmetiji je res razburljivo!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Poučna in zabavna kartonka

Spoznajte kmetijo in si poglejte, kaj počnejo živali, ki tam živijo. Osel, ovca in prašič so tam naseljeni za stalno, medtem ko lisica, ptica in miš kmetijo le obiskujejo. Življenje na kmetiji je res razburljivo! Ob barvitih ilustracijah so z velikimi tiskanimi črkami poimenovani in na kratko opisani prebivalci in obiskovalci kmetije. Kvalitetno izdelane in reliefno vrezane kartonaste strani pa bodo otroku v pomoč pri razvijanju tipalnega in vidnega čuta.

Kartonke so knjige z debelimi kartonastimi (običajno plastificiranimi) listi in so namenjene otrokom v predbralnem in začetnem bralnem obdobju, ki še niso vešči pri rokovanju z manj trpežnimi knjigami. Kartonke so lahko v veliko pomoč otrokom s posebnimi potrebami. Pogosto so brez besedila ali pa vsebujejo le posamezne črke ali besede.

S knjigami opozarjajo na vrednote, ki so v življenju pomembne

Beseda epistola v latinščini pomeni pismo. S sporočilnostjo otroških in mladinskih knjig, ki jih izdajajo, želijo na zanimiv in poučen način opozarjati na vrednote, ki so v življenju pomembne, ter na okolje in družbo, v kateri živimo. Da bi otrokom, njihovim staršem, vzgojiteljem in učiteljem omogočili vrhunsko branje, sledijo kvaliteti in sodelujejo s priznanimi slovenskimi ter tujimi avtorji.

Dimenzije: 18,5 x 18,5 cm

Brand

Epistola®