Janod® Magnetna igra Moduloform
19,99 15,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,99.

Dodaj v košarico

Janod® Magnetna igra Moduloform

15,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,99.

-20%

Magnetna knjiga vsebuje 43 magnetov, ki so v različnih likih. Cilj igre je preprost – otroci naj poustvarijo sličice, ki so navedene na kartici na magnetno polje ali pustijo domišljiji prosto pot in ustvarijo posebne like, saj je vsak kos združljiv z drugimi. Odlično se obnese tudi kot darilo, saj je zabava zagotovljena!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Igra, ki spodbuja razmišljanje

Magnetna knjiga vsebuje 43 magnetov, ki so v različnih oblikah. Knjiga je zelo enostavna za uporabo, saj jo mora otrok samo odpreti, da najde magnete in 30 kartic, na platnici knjige pa se nahaja magnetno stran, na katero sestavi magnete. Cilj igre je preprost – otroci naj poustvarijo sličice, ki so navedene na kartici na magnetno polje ali pustijo domišljiji prosto pot in ustvarijo poljubne sličice, saj je vsak kos združljiv z drugimi. Odlično se obnese tudi kot darilo, saj je zabava zagotovljena!

Dizajn, domišljija, učenje

To so tri najbolj pomembne točke ob razvoju igrač pri blagovni znaki Janod®. Blagovna znamka ponuja pisane in izvirne igrače za otroke od 12. mesecev do 9. leta starosti. Francosko podjetje nenehno ustvarja čudovite izdelke, ki so hkrati zabavni in sodobni ter izdelani iz visokokakovostnih in vzdržljivih materialov, primernih za otroke.

Material: Karton
Dimenzije: 19 x 4 x 26 cm
Primerno za otroke: 3-8 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!