Janod® Magnetna knjiga Fairytales
19,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,99.

Dodaj v košarico

Janod® Magnetna knjiga Fairytales

19,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,99.

Magnetna knjiga vsebuje 30 magnetov z različnimi liki. Cilj igre je preprost – otroci naj poustvarijo sličice, ki so navedene na kartici na magnetno polje ali pustijo domišljiji prosto pot in ustvarijo svoje sličice, saj je vsak kos združljiv z drugimi. Odlično se obnese tudi kot darilo, saj je zabava zagotovljena!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Svet pravljic

Magnetna knjiga vsebuje30 magnetov na temo pravljic. Knjiga je zelo enostavna za uporabo, saj jo mora otrok samo odpreti, da najde magnete in 10 kartic, na platnici knjige pa se nahaja magnetna stran, na katero magnete sestavi. Cilj igre je preprost – otroci naj poustvarijo sličice, ki so navedene na kartici na magnetno polje ali pustijo domišljiji prosto pot in ustvarijo svoje sličice, saj je vsak kos združljiv z drugimi. Odlično se obnese tudi kot darilo, saj je zabava zagotovljena!

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Dimenzije: 19 x 4 x 26 cm
Material: karton
Primerno za otroke: 3-6 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!