Label Label® Lesen opekač kruha Toaster Nougat
22,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,39.

Dodaj v košarico

Label Label® Lesen opekač kruha Toaster Nougat

22,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,39.

Njami … Ste razpoloženi za slasten zajtrk? Brez problema! Od zdaj naprej bo vaš malček z opekačem kruha pripravil najboljši toast doslej.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prijetni trenutki zajtrka z družino

S tem čudovitim opekačem kruha bo vaš malček pripravil najboljši toast doslej in ga postregel z dodatki po vaši izbiri. Opekač kruha je izdelan iz visokokakovostnega lesa s certifikatom FSC in je opremljen s čudovitimi barvami in vzorci z uporabo otrokom prijaznih barv na vodni osnovi. Za nedeljske malice bo odslej poskrbel vaš mali srček. Nežno se zbudite, medtem ko on/ona daje kruh v opekač, vrti stikalo, da se kruh zapeče, pritisne ročaj in opazuje, kako izskoči vaš hrustljavi zlato-rjavi toast. Tega boste dobili postreženega na ujemajočih se krožnikih in priborom, s sirom, maslom in marmelado/čokolado/… ki so priloženi toasterju. Toaster z dodatki je idealen za domišljijsko igro vsakega otroka. Spodbujata se tako domišljija, kot ustvarjalnost. Otroci se bodo naučili interakcije z drugimi in vadbo logičnega sklepanja ter koordinacije oči in rok.

Igrače, ki imajo izobraževalno in dekorativno vrednost

Blagovna znamka Label Label® je znana po izdelkih v čudovitih barvah, okolju prijaznih materialih in vzdržljivosti. Igrače imajo izobraževalno in dekorativno vrednost ter so narejene s spoštovanjem do sveta v katerem živimo in sveta v katerem bodo odraščali naši otroci.

Brand

Label Label®