Label Label® Lesene kocke Nougat
24,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 24,99.

Dodaj v košarico

Label Label® Lesene kocke Nougat

24,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 24,99.

Načrtujte, ustvarjajte in gradite najbolj čudovite zgradbe, oblike, živali … s tem kompletom lesenih blokov Label Label.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Načrtujte, ustvarjajte in gradite

Lesene kocke Label Label so izdelane iz visokokakovostnega FSC certificiranega bukovega lesa. Komplet je sestavljen iz kombinacije naravnih lesenih kock in barvnih kock, ki so bile nanesene s čudovitimi nežno bež, belimi in sivimi odtenki z otrokom prijazno barvo na vodni osnovi. Komplet, sestavljen iz 50 lesenih kock različnih oblik, barv, simbolov in vzorcev, je v priročni škatli za shranjevanje z ročajem. Enostaven za shranjevanje in prenašanje. V škatli je priložena knjižica, v kateri najdete kreacije, ki jih je mogoče zgraditi. Zraven številnih ur zabave se spodbujajo domišljija, fantazija in fine motorične sposobnosti. Prostorski vpogled se spodbuja tudi med zlaganjem in sestavljanjem.

Igrače, ki imajo izobraževalno in dekorativno vrednost

Blagovna znamka Label Label® je znana po izdelkih v čudovitih barvah, okolju prijaznih materialih in vzdržljivosti. Igrače imajo izobraževalno in dekorativno vrednost ter so narejene s spoštovanjem do sveta v katerem živimo in sveta v katerem bodo odraščali naši otroci.

Brand

Label Label®