Liewood® Darilni set Nada Sandy multi mix
70,00 38,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 52,50.

Dodaj v košarico

Liewood® Darilni set Nada Sandy multi mix

38,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 52,50.

-45%

Ljubko in mehko darilo ob rojstvu je z Liewood darilnim setom Nada že pripravljeno in zapakirano v lični škatli! Darilni set vsebuje dve ninici, rutico in tetra pleničko.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Nepogrešljivi in ljubki dodatki za novorojenčka

V darilnem setu Nada sta dve ninici, rutica in tetra plenička. Vse je lično zapakirano v darilno škatlo. Popolno in praktično darilo za starše ter novorojenčka, ki bo služilo tolažbi, igri in negi! Set je je bil ustvarjena z željo, da lahko starši novorojenčkom in dojenčkom ponudijo izdelke za čas crljkanja, igre, nege ali uspavanja, iz zanesljivih in kakovostnih materialov.

Najlepše igračke Liewood®

Liewood® ustvarja trendi dodatke in opremo za dojenčke, malčke in otroke. Ustvarjalci dodatkov za najmlajše družinske člane iz priljubljenega danskega podjeja pri ustvarjanju upoštevajo resnične potrebe sodobnih družin. Posebno pozornost kreativna ekipa namenja zasnovi praktičnih in varnih dizajnov in izbiri zanesljivih, otrokom in okolju prijaznih materialov. Liewood® igračke so izdelane iz varnih in vsestranskih materialov; silikona, organskega bombaža in lesa. Posebnost igračk so zdaj že prepoznavne Liewood® živalice, kijih otroci naravnost obožujejo.

Material: 100% organski bombaž in recikliran poliester (CE)

Brand

Liewood®