Liewood® Darilni set Ted Mr bear/Beige
70,00 38,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 56,00.

Dodaj v košarico

Liewood® Darilni set Ted Mr bear/Beige

38,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 56,00.

-45%

Ljubko in mehko darilo ob rojstvu je z Liewood darilnim setom Ted že pripravljeno in zapakirano v lični škatli! Darilni set vsebuje pleteno igračko in pleteno ninico.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Dojenčkove najlubše igračke

V darilnem setu Ted prihajata pletena otroška igračka in mehka ninica, ki sta lično zapakirani v darilno škatlo. Pletena mehka igračka in ninica Liewood® sta bili ustvarjena z željo, da lahko starši novorojenčkom in dojenčkom ponudijo igračko za čas crljkanja, igre ali uspavanja, iz zanesljivih in kakovostnih materialov. Pletena igračka in ninica Liewood® zagotavljata varno uporabo ob stiku z otroško kožo in nudita prijetno mehkobo. Igrački bo dojenček lahko imel ob sebi v času igre, uspavanja, na sprehodih v vozičku ali na vožnjah v avtosedežu. Igrački bodo z veseljem vzeli s seboj tudi malčki, ki se bodo prvič odpravili v vrtec, saj jim bosta lahko ponudila tolažbo in oporo.

Najlepše igračke Liewood®

Liewood® ustvarja trendi dodatke in opremo za dojenčke, malčke in otroke. Ustvarjalci dodatkov za najmlajše družinske člane iz priljubljenega danskega podjeja pri ustvarjanju upoštevajo resnične potrebe sodobnih družin. Posebno pozornost kreativna ekipa namenja zasnovi praktičnih in varnih dizajnov in izbiri zanesljivih, otrokom in okolju prijaznih materialov. Liewood® igračke so izdelane iz varnih in vsestranskih materialov; silikona, organskega bombaža in lesa. Posebnost igračk so zdaj že prepoznavne Liewood® živalice, ki jih otroci naravnost obožujejo.

Material: 100% organski bombaž in recikliran poliester (CE)

Brand

Liewood®