Liewood® Interaktivna knjiga Maitland Sea creature/All together mix
30,00 16,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 22,50.

Dodaj v košarico

Liewood® Interaktivna knjiga Maitland Sea creature/All together mix

16,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 22,50.

-45%

Interaktivna knjiga Maitland ima prikupne ilustracije, ki bodo s trakovi na poteg in odpiranjem zavihkov zagotovo navdušile vse malčke.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabavna in poučna interaktivna knjiga

Povlecite trakove in odprite zavihke – naša interaktivna knjiga Maitland bo pomagala pri razvoju in zgodnjem opismenjevanju vašega malčka. Pomagajte, da bodo liki in predmeti oživeli, hkrati pa spodbujajte ljubezen do branja, ki bo vašega otroka spremljala do konca življenja. Knjigica vsebuje 10 strani z zabavnimi ilustracijami.

Vrhunski izdelki za sodobne družine

Liewood ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Vsi tekstilni izdelki so izdelani v Indiji pri dobavitelju s certifikatom GOTS (Global Organic Textile Standard). Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

Material: 100% karton s FSC certifikatom
Dimenzije: 18 x 18 cm

Brand

Liewood®