Liewood® Klobuk Sander Whale blue
30,00 16,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,00.

Izberi možnost

Liewood® Klobuk Sander Whale blue

16,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,00.

-45%

Klobuček Sander iz 100% bombaža je nepogrešljiv dodatek za poletne dni. Otroški klobuček, ki odlično pokriva glavo in vrat boste lahko odlično kombinirali z ostalimi dodatki za kopanje in ustvarili šik poletno opravo za vašega malčka.

Počisti
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popolna zaščita za otroke v poletnih dneh

V toplih sončnih dneh nikakor ne smemo pozabiti na dobro zaščito pred soncem. Da bodo najmlajši družinski člani lahko brez skrbi uživali v igri in sprehodih v najtoplejšem delu leta, so na voljo očarljivi otroški zaščitni klobučki Sander. Otroški klobuček iz 100% organskega bombaža dobro prekriva predel glave in tako obrazek, kako tudi vrat uspešno ščiti pred soncem. Klobuček je na voljo v različnih velikostih. Otroški klobuček lahko operete v pralnem stroju.

Razveseljiva otroška poletna kolekcija

Danska blagovna znamka Liewood® iz Kopenhagna navdušuje s trendi dodatki za najmlajše. Najtoplejši del leta bo z očarljivimi dodatki Liewood® še bolj poseben in razveseljiv. Priljubljena blagovna znamka s prepoznavnim skandinavskim slogom navdušuje s poletno kolekcijo praktičnih dodatkov v očarljivih barvnih odtenkih. Kombinirajte očarljiv otroški zaščitni klobuček Sander z ostalimi poletnimi dodatki iz najbolj razveseljive kolekcije te sezone!

Material:100% organski bombaž

Brand

Liewood®

Dodatne informacije

Velikost

1-2 leti, 3-4 leta