Liewood® Otroška posteljnina Ingeborg 100 x 140 cm Little dragon / Dark sandy mix
73,00 40,15

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 40,15.

Dodaj v košarico

Liewood® Otroška posteljnina Ingeborg 100 x 140 cm Little dragon / Dark sandy mix

40,15

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 40,15.

-45%

Mehka in zračna posteljnina Liewood® ima nevidno zadrgo za zapiranje, notranji francoski šivi pa zagotavljajo trajno in udobno uporabo. V pakiranju je prevleka za vzglavnik in odejo, ki bo popestrila videz vsake otroške sobice.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Posteljnina s čudovitim motivom

Sveža posteljnina da zmeraj čudovit občutek, še bolje pa je, kadar se le-ta s čudovitim motivom sklada s sobico. Liewood® posteljnina je mehka in zračna in ima nevidno zadrgo za zapiranje. Notranji francoski šivi zagotavljajo trajno in udobno uporabo posteljnine, nad katero bodo zagotovo navdušeni tako otroci, kot njihovi straši. V pakiranju je prevleka za vzglavnik in odejo.

Skrbno izbrani materiali, prijazni do otroške kože

Danska blagovna znamka Liewood® namenja veliko pozornost izbiri materialov izdelkov, zlasti za dodatke, ki so v tesnem stiku z otrokovo kožo. Posteljnina Liewood® je izdelana iz lahkotnega 100% organskega bombaža. Izdelek je primeren za strojno pranje; pranje v pralnem stroju pri maksimalni temperaturi 40°C. Posteljnino po pranju posušite na prostem. Izdelek lahko likate na srednji temperaturi.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: vzglavnik 40 x 45 cm; odeja 100 x 140 cm
Navodila za vzdrževanje: Pranje v pralnem stroju pri maksimalni temperaturi 40°C. Posteljnino po pranju posušite na prostem. Izdelek lahko likate na srednji temperaturi.

Brand

Liewood®