Liewood® Set 4 skledic Filiz Classic/Dusty mint multi mix
32,00 17,60

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 24,00.

Dodaj v košarico

Liewood® Set 4 skledic Filiz Classic/Dusty mint multi mix

17,60

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 24,00.

-45%

Set vsebuje 4 skledice iz plastike v različnih trendi barvah in prikupnih oblikah. Skledice so primerne za prigrizke doma in na poti.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Set 4 skledic

Narezano sveže sadje, oreščki, slano ali sladko pecivo – prav vsaka vrsta hrane bo vašim malčkom zagotovo teknila, če jim bo postrežena v teh prikupnih skledicah. Skledice so primerne za uporabo v vseh starostnih obdobjih, za prigrizke doma ali na poti. Piknik, otroška rojstnodnevna zabava ali druga posebna priložnost. Vaši najmlajši gostje in njihovi starši bodo zagotovo navdušeni nad jedmi, ki bodo servirane v prikupnih Liewood® posodicah. Posodice prikladnih dimenzij tudi v času shranjevanja ne bodo zasedle veliko prostora, saj lahko zložite eno v drugo in komplet pospravite v omaro ali predal v vaši kuhinji, kjer bo vedno na voljo tudi majhnim rokicam. Skledice so svilnato gladke in mehke na dotik in izdelane iz trde plastike, tako da so trajnostne in predstavljajo dolgoročno alternativo posodi za enkratno uporabo.

Zanesljivi materiali otroških dodatkov za hranjenje

Vsi izdelki blagovne znamke Liewood® so ustvarjeni z veliko mero premišljenosti in ljubezni in upoštevajo potrebe sodobnih modernih družin. Danska blagovna znamka skrbno izbira materiale za dojenčke, malčke in otroke. Jedilni set zagotavlja varno in brezskrbno uporabo, saj ne vsebuje škodljivih sestavin. Pred prvo uporabo je set potrebno očistiti.

Material: 100% plastika
Dimenzije: višina 5 cm, premer 10 cm
Navodila za vzdrževanje: Strojno pomivanje v pomivalnem stroju.

Brand

Liewood®