Linea MammaBaby® Krema SOS Baby 30ml
6,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 5,59.

Dodaj v košarico

Linea MammaBaby® Krema SOS Baby 30ml

6,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 5,59.

SOS Baby krema je idealna za najbolj občutljivo kožo, saj zaščiti in pomirja. Preprečuje rdečico in izsuši predele kože, ki so nagnjeni k rdečici.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zaščiti in pomirja najbolj občutljivo kožo

Z visoko vsebnostjo cinkovega oksida, olivnega olja in vitamina E je krema SOS Baby indicirana za izpuščaje ter za zdravljenje rdečice in draženja na predelih, ki so izpostavljeni drgnjenju. Preprečuje rdečico in izsuši predele kože, ki so nagnjeni k rdečici. Dermatološko testirano na občutljivi koži, 50 % cinkovega oksida in vitamina E. Ne vsebuje vode, brez kemičnih ali močnih konzervansov, brez etrolatuma, barvil in dišav. Vsaka proizvodna serija je testirana na nikelj*, krom*, kobalt* (*<1ppm). Izdelek je primeren za dojenčke.
Način uporabe: Na čisto kožo nanestie tanko plast kreme na predele, ki so izpostavljeni rdečici. Nanos lahko ponovite večkrat na dan.

Linea MammaBaby®

Linea MammaBaby® je široka linija detergentno-kozmetičnih izdelkov, posebej zasnovana za dojenčke in popolna tudi za odrasle. Vse se je začelo leta 1944 v neposredni povojni dobi, ko je Mariuccia De Feo Olcelli ustvarila svojo farmacevtsko delavnico v tedanjem mestecu Seregno, ob vratih Monze. Prvim izdelkom so takoj sledili številni drugi, ki jih je s spretnostjo in kakovostjo oblikoval njen sin Manlio, farmacevt, ki je razširil proizvodnjo.

Volumen: 30 ml

Brand

Linea MammaBaby®