Linea MammaBaby® Olje za telo Multivitamin Gravidanza 250 ml
19,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,99.

Dodaj v košarico

Linea MammaBaby® Olje za telo Multivitamin Gravidanza 250 ml

19,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,99.

Multivitaminsko olje za idealno nego telesa pred in po nosečnosti.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Multivitaminsko olje za idealno nego telesa pred in po nosečnosti

Olje za telo Multivitamin Gravidanza je izdelano z uravnoteženo kombinacijo naravnih olj (karitejevo olje, arganovo olje, mosqueta, riževi otrobi, centella) z visoko koncentracijo vitaminov (A, B-karoten, B, C, E, F), ki naredijo kožo mehko in elastično. Olje je prijetno odišavljeno z nežno dišavo brez alergenov. Dermatološko testirano na občutljivi koži, primerno za vse tipe kože, brez petrolatuma, brez barvil, brez silikona.
Uporaba: Nanesite 1 ali 2-krat dnevno ali po potrebi na kožo in masirajte, dokler se popolnoma ne vpije, pri čemer vztrajajte na predelih, ki so prizadeti z znamenji, strijami, brazgotinami, suhostjo. Pred uporabo pretresite.

Linea MammaBaby®

Linea MammaBaby® je široka linija detergentno-kozmetičnih izdelkov, posebej zasnovana za dojenčke in popolna tudi za odrasle. Vse se je začelo leta 1944 v neposredni povojni dobi, ko je Mariuccia De Feo Olcelli ustvarila svojo farmacevtsko delavnico v tedanjem mestecu Seregno, ob vratih Monze. Prvim izdelkom so takoj sledili številni drugi, ki jih je s spretnostjo in kakovostjo oblikoval njen sin Manlio, farmacevt, ki je razširil proizvodnjo.

Volumen: 250 ml

Brand

Linea MammaBaby®