Little Dutch® Aktivnostna knjigica Little Farm
19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Aktivnostna knjigica Little Farm

19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Aktivnostna knjigica bo zabavala otroke že od rojstva in omogočala neskončno raziskovanje z različnimi materiali, ogledalom, šumečimi zvoki in še več.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Živali iz kmetije, ki očarajo najmlajše

S to barvito knjigico Little Farm ne bo nikoli dolgočasno! V tej knjigici boste odkrili številne srečne prijatelje. Obstaja veliko različnih materialov, ki jih je treba raziskati, na primer ogledalo in igrače, ki šumijo in šelestijo. Knjigica ne spodbuja samo čutov, ampak je tudi kot nalašč za razvoj usklajevanja rok in oči. Primerna je za otroke od rojstva dalje.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch® spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch® je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch®.

Material: 100% poliester
Dimenzije: 18 x 16 x 4,5 cm
Navodila za vzdrževanje: Pranje pri 30°C.
Testi in certifikati: Varno za otroke – izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Brand

Little Dutch®