Little Dutch® Aktivnostna spirala Little Farm
19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Aktivnostna spirala Little Farm

19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Aktivnostna spirala, ki se namesti na lupinico, košaro ali posteljico, bo zabavala otroke že od rojstva in kmalu omogočala igrivo vadbo motoričnih spretnosti.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prva raziskovanja z živalmi iz kmetije

Poglej, dotakni se in razišči! Ta zabavna spirala bo pritegnila pozornost dojenčka tako doma kot na poti. Krepi njihove čute in spodbuja koordinacijo rok in oči. To praktično igračo enostavno pritrdite na vse, od otroške posteljice do avtomobilskega sedeža in ograje. Spirala je izdelana iz žameta z bombažem in ima majhno ovčko, veselo kokoško in lepo sončnico.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch® spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch® je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch®.

Material: 100% poliester
Dimenzije: 22 x 13 x 12 cm
Navodila za vzdrževanje: Pranje na programu za občutljivo perilo pri 30°C.

Brand

Little Dutch®