Little Dutch® Darilni paket Little Farm
27,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,76.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Darilni paket Little Farm

27,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,76.

Čudovit darilni paket vsebuje tri mehke izdelke za spanje, crkljanje in igro. Popolno darilo za nosečnico ali darilo ob rojstvu dojenčka.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prva raziskovanja z živalmi iz kmetije

Ta čudovit darilni paket vsebuje tri mehke izdelke za spanje, crkljanje in igro. Crkljiva ninica z mehkim piščancem je čudovita za crkljanje, a je tudi zabavna za igro ku-ku. Prikupna ovčka je vedno pripravljena na velik objem in gre rada povsod. V kompletu je tudi obročkasta ropotulja s kravico za igro. Pri otrocih spodbuja koordinacijo oči in rok ter radovednost. Vsi 3 izdelki so pakirani v lepi darilni škatli. Set je primeren za otroke od rojstva dalje.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch® spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch® je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch®.

Dimenzije: 28,5 x 28,5 x 11 cm

Brand

Little Dutch®