Little Dutch® Frizerski set
24,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 21,21.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Frizerski set

24,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 21,21.

S tem setom malčki postanejo pravi frizerski stilisti in s tem razvijajo svoje motorične spretnosti, domišljijo in besedni zaklad.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Za mlade frizerske stiliste!

Povabite svoje prijatelje, družino in punčke v svoj frizerski salon. Ta lesen set za frizerski salon vključuje škarje, sušilnik za lase, likalnik za lase, brivnik, glavnik, šampon, lak za lase in gel za oblikovanje. Otroci obožujejo posnemanje odraslih, preko igre vlog pa razvijajo pomembne veščine, besedni zaklad in domišljijo. Set je primeren za otroke od 3. leta starosti dalje.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch. Izdelki Little Dutch iskrijo veselje, dodajo udobje in prinašajo lahkotnost. Poleg tega so lahko starši prepričani, da je vsak kos temeljito preizkušen, izdelan iz visokokavostnih materialov ter varen. Misija Little Dutch je osrečiti še več otrok in staršev. S čudovito oblikovanimi, udobnimi in kakovostnimi izdelki želijo narediti vsak majhen ali velik korak v otrokovem razvoju prijetnejši in pri tem podpirati tako mame kot očete pri številnih izzivih starševstva.

Material: les (FSC), barve na vodni osnovi
Dimenzije: 27 x 5,7 x 16,5 cm
Testi in certifikati: Izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Brand

Little Dutch®