Little Dutch® Lesena mavrica Blue
19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Lesena mavrica Blue

19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Lesena mavrica je sestavljena iz 8 barvnih lokov, ki se prilegajo drug drugemu. Otroci jo lahko uporabljajo za igranje, učenje in ustvarjanje vseh vrst kreacij s pomočjo svoje domišljije. Mavrica je lahko tudi čudovit dodatek v otroški sobici.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Lesena mavrica za igro brez meja

Lesena mavrica je sestavljena iz 8 barvnih lokov, ki se prilegajo drug drugemu. Otroci jo lahko uporabljajo za igranje, učenje in ustvarjanje vseh vrst kreacij s pomočjo svoje domišljije. Polkrožne loke lahko uporabijo kot predor za vlak, hišico za majhne punčke ali mostove za majhne avtomobile. Mavrica je lahko tudi čudovit dodatek v otroški sobici. Izdelek je v skladu z evropsko direktivo EN-71-1-2-3.

Vse se vrti okrog ljubezni in družine

Little Dutch je nizozemska blagovna znamka in ima v ponudbi ogromno izdelkov za dojenčke, malčke in predšolske otroke. Little Dutch se zavezuje k viziji, da čim bolj podpira starševstvo in razvoj otrok. Njihovi modeli so funkcionalni, hkrati pa prinašajo veselje. Vsi izdelki so skladni z evropskimi direktivami in se proizvajajo brez dela otrok in na družbeno odgovoren način.

Material: MDF, bukov les
Dimenzije: 5 x 23,5 x 11,5 cm

Brand

Little Dutch®