Little Dutch® Leseno abakus računalo Rainbow Blue
16,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 14,41.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Leseno abakus računalo Rainbow Blue

16,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 14,41.

Ta prikupen abakus v obliki mavrice je zasnovan tako, da je tudi štetje zabavno. Med igro otroci izpopolnjujejo svoje fine motorične sposobnosti in spoznavajo barve.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Učenje štetja z mavrico

Ta prikupen abakus v obliki mavrice je zasnovan tako, da je tudi štetje zabavno. Med igro otroci izpopolnjujejo svoje fine motorične sposobnosti in spoznavajo barve. Starejši otroci lahko vadijo matematiko tako, da izvajajo vaje štetja na abakusu. Računalo v obliki mavrice je narejeno iz barvnih kovinskih lokov na leseni podlagi, z 10 lesenimi kroglicami na vsakem loku. Odličen način za igranje in učenje hkrati! Izdelek je v skladu z evropsko direktivo EN-71-1-2-3.

Vse se vrti okrog ljubezni in družine

Little Dutch je nizozemska blagovna znamka in ima v ponudbi ogromno izdelkov za dojenčke, malčke in predšolske otroke. Little Dutch se zavezuje k viziji, da čim bolj podpira starševstvo in razvoj otrok. Njihovi modeli so funkcionalni, hkrati pa prinašajo veselje. Vsi izdelki so skladni z evropskimi direktivami in se proizvajajo brez dela otrok in na družbeno odgovoren način.

Material: železna žica, bukov les
Dimenzije: 21,3 x 27,6 x 6 cm

Brand

Little Dutch®