Little Dutch® Lotto Little Farm
9,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 8,46.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Lotto Little Farm

9,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 8,46.

Loto je popolna igra za vašega predšolskega otroka in pomaga pri navezovanju stikov ter izboljšanju koncentracije in socialnih veščin.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Učenje skozi igro

V tej loto igri je 24 različnih kart in igralnih plošč za 4 osebe. Obrnite karto in preverite, ali je žival ali orodje na vaši igralni plošči. Zmaga tisti, ki prvi najde vse slike na svoji plošči. Igra je primerna za otroke od 2. leta starosti.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch® spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch® je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch®.

Material: trdi karton
Dimenzije škatle: 21,5 x 21,5 x 5,2 cm

Brand

Little Dutch®