Little Dutch® Memo Little Farm
11,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,16.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Memo Little Farm

11,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,16.

Ta igra spomina Little Dutch na temo kmetije je tako zabavna kot poučna. Vsaka kartica je lepo okrašena z ilustracijo, ki jo navdihuje tema iz kmetije.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Čas je za urjenje spomina, koncentracije in tekmovalnega duha!

Igra je sestavljena iz 40 kartic. Kartice premešajte in jih položite z licem navzdol na površino. Za zmago zberite najbolj ujemajoče se pare! Če želite, lahko igrate to igro tudi solo. Memo ‘Little Farm’ poskrbi za ure užitka. Igra spomin trenira tudi pomembne veščine, kot sta koncentracija in osredotočenost. Igra je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch® spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch® je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch®.

Material: trdi karton
Dimenzije škatle: 21,5 x 21,5 x 5,5 cm

Brand

Little Dutch®