Little Dutch® Set za čajanko Flowers & Butterflies
21,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,66.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Set za čajanko Flowers & Butterflies

21,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,66.

Malčki bodo s tem čajnim setom lahko organizirali čajanko s prijatelji ali družino kot odrasli. Posnemanje odraslih otrokom pomaga pridobiti samozavest ter osvojiti kretnje in besedni zaklad za vsakdanje življenje.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Igra vlog in polno priložnosti za učenje

Ta čudovit čajni set priljubljene blagovne znamke Little Dutch je kot nalašč za piknik ali čajanko s prijatelji. Set vsebuje čajnik, 4 skodelice, 4 male krožnike in 4 krožnike. Igra vlog spodbuja domišljijo, fino motoriko in miselni ter govorni razvoj, otroci pa jo obožujejo! Set je primeren za otroke od 3. leta starosti dalje.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch. Izdelki Little Dutch iskrijo veselje, dodajo udobje in prinašajo lahkotnost. Poleg tega so lahko starši prepričani, da je vsak kos temeljito preizkušen, izdelan iz visokokavostnih materialov ter varen. Misija Little Dutch je osrečiti še več otrok in staršev. S čudovito oblikovanimi, udobnimi in kakovostnimi izdelki želijo narediti vsak majhen ali velik korak v otrokovem razvoju prijetnejši in pri tem podpirati tako mame kot očete pri številnih izzivih starševstva.

Material: kovina
Dimenzije: 19,7 x 32 x 20 cm

Brand

Little Dutch®