Little Dutch® Set za zdravnika
26,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 22,91.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Set za zdravnika

26,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 22,91.

Set za zdravnika na igriv način spodbuja otrokovo domišljijo in motorične sposobnosti. Primeren je za otroke od 3. leta starosti dalje.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Pozdravljeni, tukaj dr. …

Otroci se bodo tudi v času bolezni počutili veliko bolje, če bodo imeli pri roki svojo zdravniško torbo. Lahko izmerijo temperaturo, preverijo srčni utrip in krvni tlak ter oskrbijo rane. Ta igra vlog otroke uči, da obisk zdravnika sploh ni nič strašljivega. Set za zdravnika na igriv način spodbuja otrokovo domišljijo in motorične sposobnosti. Set je primeren za otroke od 3. leta starosti dalje.

Set vsebuje: platneno zdravniško torbo, 4 obliže različnih barv, termometer, brizgo, mazilo, stetoskop, refleksno kladivo, merilnik krvnega tlaka, otoskop, medicinsko kapo.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch. Izdelki Little Dutch iskrijo veselje, dodajo udobje in prinašajo lahkotnost. Poleg tega so lahko starši prepričani, da je vsak kos temeljito preizkušen, izdelan iz visokokavostnih materialov ter varen. Misija Little Dutch je osrečiti še več otrok in staršev. S čudovito oblikovanimi, udobnimi in kakovostnimi izdelki želijo narediti vsak majhen ali velik korak v otrokovem razvoju prijetnejši in pri tem podpirati tako mame kot očete pri številnih izzivih starševstva.

Material: les, tekstil, barve na vodni osnovi
Dimenzije: 21 x 13 x 15 cm
Testi in certifikati: Izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Brand

Little Dutch®