Minikoioi® Torbica za shranjevanje dude Bubble beige
15,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,83.

Dodaj v košarico

Minikoioi® Torbica za shranjevanje dude Bubble beige

15,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,83.

Torbica za dudo poskrbi, da imate na poti dudo shranjeno na higienskem mestu, ki je vedno pri roki – lahko jo obesite na voziček!

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Čista dudica vedno na svojem mestu

Torbica za shranjevanje dude je izdelana iz 100% premium silikona za živila, ki je zdrava alternativa plastiki. Obesite jo lahko na voziček ali torbo ipd., ter imate dudo tako vedno pri roki in kar je še pomembnejše – čisto! Torbica je kompaktne velikosti in zato izjemno prikladna za na pot.

Naravna, dojenčkom prijazna blagovna znamka za lažje starševstvo

Ne glede na to, ali ste starš, ki išče enostavno okolju prijazno alternativo ali iščete zabaven način, da svoje malčke vključite v dejavnosti ob obroku – Minikoioi ima, kar potrebujete. Minikoioi silikonski izdelki so zasnovani z mislijo na zdravje in varnost vašega malčka. Od grizal in namiznega pribora do žlic in skledic ter praktičnih pripomočkov – izbor zagotavlja popolno mešanico priročnosti in materialov, ki so jih odobrili starši. Minikoioi uporablja samo visokokakovosten silikon, ki ne vsebuje toksinov, PVC-ja, BPA, ftalatov, lateksa, nitrozaminov in svinca, zaradi česar je varen za vsakodnevno uporabo vašega otroka. Poleg tega lahko paleta barv in mehkih tekstur poveča senzorično zavest, hkrati pa spodbuja zdrav življenjski slog z nizkimi odpadki. Pri Minikoioi stoijijo za vsem, kar izdelujejo, zato jih preizkusite tudi sami.

Material: 100% premium silikon za živila
Dimenzije: premer 7 cm

Brand

Minikoioi®