Naïf® Negovalna večnamenska krema 50ml
13,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,19.

Dodaj v košarico

Naïf® Negovalna večnamenska krema 50ml

13,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,19.

Negovalna večnamenska kremica je primerna za vsakodnevno nego obraza in kože na telesu in je odlična izbira za nego suhe kože na rokah. Pozimi bo negovalna krema poskrbela za dodatno zaščito kože pred mrazom, poleti pa bo kožo dodatno ščitila pred soncem in vročino.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Naïf®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Nežnost narave za vsakodnevno nego

Če želite preizkusiti kozmetiko Naïf® in iščete kar se da vsestranski izdelek za nego kože, vam priporočamo večnamensko negovalno kremo, saj je primerna za vsakodnevno nego obraza in kože na telesu in je odlična izbira za nego kože na rokah. Največja prednost večnamenske negovalne kreme Naïf® je, da kožo takoj nahrani in tako uspešno regenerira vsa suha območja. Naravna, tudi zelo občutljivi koži prijazna formula, je primerna za vse tipe kože. Priporočamo vam nanos zmerne količine kreme in nežno vtiranje v kožo s krožnimi gibi. Večnamenska negovalna krema se hitro vpija in ne pušča lepljivega občutka na koži. Vsi izdelki kozmetike Naïf® so dermatološko testirani, brez alergenov, glutena, 100% veganski in zasnovani ter proizvedeni v EU.

Blagodejen učinek s pomočjo kakovostnih naravnih sestavin

Izdelki kozmetike Naïf® so izjemno prijetni za uporabo, na koži puščajo dolgotrajen blagodejen učinek in ne puščajo lepljivega občutka. Vizija ustanoviteljev nizozemske blagovne znamke Naïf® je spremeniti svet kozmetike. Ustanovna očeta podjetja znamke Naïf Jochem Hes in Sjoerd Trompetter sta bila potem, ko sta sama postala očeta šokirana, koliko nepotrebnih in celo škodljivih sestavin vsebujejo negovalni izdelki za kožo za otroke in nosečnice. Ko sta leta 2013 ustanovila danes priljubljeno blagovno znamko Naïf, sta se odločila, da bosta staršem lahko zagotovila brezskrbno uporabo kozmetike z izborom visoko kakovostnih izdelkov, preverjene in naravne formule.

Sestava: mandljevo olje in karitejevo maslo
Vsebnost: 50 ml
Embalaža: “I’m Green Plastic”: izdelena iz sladkornega trsa
Testi in certifikati: dermatološko testiran izdelek, RSPO certifikat, Zero plastic certifikat

Brand

Naïf®