Naïf® Čistilni gel za umivanje za dojenčke in otroke 500 ml
22,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,39.

Dodaj v košarico

Naïf® Čistilni gel za umivanje za dojenčke in otroke 500 ml

22,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,39.

Naravna in povsem varna sestava priljubljenega čistilnega gela Naïf® za tuširanje ali kopel poskrbi za nežno negovanje otrokove kože. Otroški čistilni gel za umivanje Naïf® poskrbi za čiščenje in nego kože in je primeren tudi za občutljivo kožo.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Naïf®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prijeten vonj in nežen občutek

Čistilni gel za umivanje je na voljo v embalaži za praktično doziranje in večjem pakiranju. Namenjen za umivanje ali v kopeli in je primeren tudi za negovanje zelo suhe kože in atopijskega dermatitisa ali ekcema. Ob stiku z vodo tvori naravno peno. Njegova bogata sestava z naravnim izvlečkom iz bombažovega semena poskrbi za prijeten občutek in nudi nežen vonj. Ne draži oči. Vsi izdelki kozmetike Naïf® so dermatološko testirani, brez alergenov, glutena, 100% veganski in zasnovani ter proizvedeni v EU. Čistilni gel je primeren za uporabo od rojstva naprej. Priporočamo vam uporabo majhne količine čistilnega gela za prhanje ali kopanje. Zmerno količino nanesite na kožo ali jo dodajte vodi in ustvarite nežno mešanico za blagodejno kopel.

Spoznajte prijazen svet kozmetike Naïf®

Vizija ustanoviteljev nizozemske blagovne znamke Naïf® je spremeniti svet kozmetike. Ustanovna očeta podjetja znamke Naïf Jochem Hes in Sjoerd Trompetter sta bila potem, ko sta sama postala očeta šokirana, koliko nepotrebnih in celo škodljivih sestavin vsebujejo negovalni izdelki za kožo za otroke in nosečnice. Ko sta leta 2013 ustanovila danes priljubljeno blagovno znamko Naïf, sta se odločila, da bosta staršem lahko zagotovila brezskrbno uporabo kozmetike z izborom visoko kakovostnih izdelkov, preverjene in naravne formule.

Sestava: naravni izvleček iz bombaževega semena, brez parabenov, brez glutena, brez alargenov
Vsebnost: 500 ml
Embalaža: “I’m Green Plastic”: izdelena iz sladkornega trsa
Testi in certifikati: dermatološko testiran izdelek, RSPO certifikat, Zero plastic certifikat
Prejete nagrade: 2018 Little London Award: Best Infant Skincare Range; 2016 Loved by Parents: Best Ethical Brand

Brand

Naïf®