Naïf® Maslo za nego dojenčkove kože Baby balm brez parfuma 75 ml
14,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,99.

Dodaj v košarico

Naïf® Maslo za nego dojenčkove kože Baby balm brez parfuma 75 ml

14,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,99.

Nežne sestavine masla bodo poskrbele za negovano in zdravo kožo vašega dojenčka, brez draženja ali alergijskih reakcij. Negovalni večnamenski izdelek lahko uporabljate na več načinov: za pomirjanje rdečice na dojenčkovem obrazu, za negovanje suhih predelov kože ali kot zaščitni sloj pred mokroto na dojenčkovi ritki.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Naïf®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Nežnost narave za najobčutljivejšo kožo

Otroška koža, zlasti koža dojenčkov v prvih mesecih, potrebuje zelo malo nege kože v kombinaciji z negovalnimi izdelki, zato pa je toliko bolj pomembno, da skrbno izberemo kakovostne in varne izdelke, ki so primerni za negovanje nežne in občutljive dojenčkove kože. Maslo za nego kože otrok in dojenčkov brez parfumov vsebuje le najboljše sestavine, ki so prijazne do občutljive otroške kože in so primerne tudi za dojenčke. Maslo je narejeno iz 100 % naravnih sestavin, kot so karitejevo maslo, bombažno seme, sladki mandelj in izvleček kamilice, je brez vonja, brez parabenov in brez ostalih kemikalij, ki bi lahko dražili dojenčkovo kožo. Vsi izdelki kozmetike Naïf® so dermatološko testirani, brez alergenov, glutena, 100% veganski in zasnovani ter proizvedeni v EU. Maslo je primerno za uporabo od rojstva naprej.

Zanesljiva naravna sestava, večnamenska uporaba

Negovalni večnamenski izdelek lahko uporabljate na več načinov: za pomirjanje rdečice na dojenčkovem obrazu, za negovanje suhih predelov kože ali kot zaščitni sloj pred mokroto na dojenčkovi ritki. Lahko ga uporabite tudi za masažo vašega dojenčka, saj je nežen in varen za kožo. Nežne sestavine masla bodo poskrbele za negovano in zdravo kožo vašega dojenčka, brez draženja ali alergijskih reakcij.

Spoznajte prijazen svet kozmetike Naïf®

Vizija ustanoviteljev nizozemske blagovne znamke Naïf® je spremeniti svet kozmetike. Ustanovna očeta podjetja znamke Naïf Jochem Hes in Sjoerd Trompetter sta bila potem, ko sta sama postala očeta šokirana, koliko nepotrebnih in celo škodljivih sestavin vsebujejo negovalni izdelki za kožo za otroke in nosečnice. Ko sta leta 2013 ustanovila danes priljubljeno blagovno znamko Naïf, sta se odločila, da bosta staršem lahko zagotovila brezskrbno uporabo kozmetike z izborom visoko kakovostnih izdelkov, preverjene in naravne formule.

Sestava: karitejevo maslo, bombažno seme, sladki mandelj in izvleček kamilice, brez parfumov, brez parabenov, brez glutena, brez alargenov, brez konzervansov, mineralnih olj, alkohola in drugih škodljivih snovi
Vsebnost: 75 ml
Embalaža: “I’m Green Plastic”: izdelena iz sladkornega trsa
Testi in certifikati: dermatološko testiran izdelek, RSPO certifikat, Zero plastic certifikat
Prejete nagrade: 2018 Little London Award: Best Infant Skincare Range; 2016 Loved by Parents: Best Ethical Brand

Brand

Naïf®