Naïf® Negovalna krema brez parfumov za dojenčke in otroke 75 ml
14,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,99.

Dodaj v košarico

Naïf® Negovalna krema brez parfumov za dojenčke in otroke 75 ml

14,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,99.

Negovalna krema Naïf® z naravno sestavo, obogatena z naravnimi olji, kožo ravaja in poskrbi za popolno nego. Veganska, dermatološko testirana, brez parfumov in okolju prijazna kozmetika Naïf® navdušuje družine po vsem svetu! Ste jo že preizkusili?

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Naïf®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Nežnost narave za najobčutljivejšo kožo

Otroška koža, zlasti koža dojenčkov v prvih mesecih, potrebuje zelo malo nege kože v kombinaciji z negovalnimi izdelki, zato pa je toliko bolj pomembno, da skrbno izberemo kakovostne in varne izdelke, ki so primerni za negovanje nežne in občutljive dojenčkove kože. Koža vašega otroka potrebuje več nege in je pogosto suha in razdražena? Z Naïf® negovalno kremico lahko učinkovito poskrbite ze negovanje kože na različnih predelih telesa. Kremica vsebuje izbrane bogate sestavine; olje iz bombaževega semena, avokadovo olje, olje makadamije in mandljevo olje. Bogata, nežna in naravna sestava negovalne kreme kožo navlaži, jo nahrani in prijetno neguje. Negovalna kremica ima podobno sestavo kot Naïf® losjon za telo, vendar pa negovalna krema vsebuje nekoliko manj vode, zato je idealna izbira za nego zelo suhih predelov kože ter v primeru atopijskega dermatitisa ali ekcema. Vsi izdelki kozmetike Naïf® so dermatološko testirani, brez alergenov, glutena, 100% veganski in zasnovani ter proizvedeni v EU. Izdelek je primeren za uporabo od rojstva naprej in je zaradi zanesljive naravne sestave brez alergenov odlična izbira tudi za nosečnice.

Zanesljiva naravna sestava, preprosta uporaba

Kozmetika Naïf® je popolna izbira za vse družinske člane; za novorojenčke, dojenčke, malčke, otroke, mame in očete, zaradi zanesljive naravne sestave brez alergenov in brez parfumov je primerna tudi za nosečnice. Negovalna kremica Naïf® je primerna tudi za masažo kože na različnih predelih telesa. Priporočamo vam nanos zmerne količine negovalne kreme in nežno vtiranje v kožo s krožnimi gibi.

Spoznajte prijazen svet kozmetike Naïf®

Vizija ustanoviteljev nizozemske blagovne znamke Naïf® je spremeniti svet kozmetike. Ustanovna očeta podjetja znamke Naïf Jochem Hes in Sjoerd Trompetter sta bila potem, ko sta sama postala očeta šokirana, koliko nepotrebnih in celo škodljivih sestavin vsebujejo negovalni izdelki za kožo za otroke in nosečnice. Ko sta leta 2013 ustanovila danes priljubljeno blagovno znamko Naïf, sta se odločila, da bosta staršem lahko zagotovila brezskrbno uporabo kozmetike z izborom visoko kakovostnih izdelkov, preverjene in naravne formule.

Sestava: olje iz bombaževega semena, avokadovo olje, olje makadamije in mandljevo olje, brez parfumov, brez parabenov, brez glutena, brez alargenov, brez konzervansov, mineralnih olj, alkohola in drugih škodljivih snovi
Vsebnost: 200 ml
Embalaža: “I’m Green Plastic”: izdelena iz sladkornega trsa
Testi in certifikati: dermatološko testiran izdelek, RSPO certifikat, Zero plastic certifikat
Prejete nagrade: 2018 Little London Award: Best Infant Skincare Range; 2016 Loved by Parents: Best Ethical Brand

Brand

Naïf®