Nuna® Triv™ Next Držalo za pijačo Black
29,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,20.

Dodaj v košarico

Nuna® Triv™ Next Držalo za pijačo Black

29,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,20.

Uporabno držalo za pijačo za vozičkek Nuna® Triv™ se odlično prilega vašemu vozičku in zagotavlja varno mesto za kavico, steklenico z vodo ali drugim napitkom na vsakem sprehodu.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Nuna®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Praktičen dodatek za voziček

Namestite držalo za pijačo za voziček Nuna® Triv™ na svoj voziček in kavica ali osvežilen napitek na sprehodu bo na dosegu roke in na varnem mestu. Praktičen pripomoček, ki olajša življenje staršev in se enostavno pritrdi na potisni ročaj vozička. Popoln spremljevalec na sprehodih z vozičkom, ki ga lahko operete v pomivalnem stroju ali preprosto obrišete s krpo.

Brand

Nuna®

Začetki blagovne znamke Nuna segajo v Amsterdam; njihov prvi izdelek pa je nastal z željo, da bi tudi najmlajši člani družine lahko uživali za mizo. Sedaj je blagovna znamka staršem poznana po svojih kvalitetnih izdelkih za dojenčke in malčke, njena prepoznavnost pa je v zadnjih letih občutno narasla, saj predstavlja dobro povezavo med kakovostjo in ceno. Nuna vozički so prepoznavni po svojem elegantnem dizajnu in funkcionalnosti ter udobju, ki ga nudijo otroku in staršem. Med vozički je izredno priljubljen model Demi Grow, ki je zasnovan tako, da raste z družino. Blagovna znamka je poznana tudi po svojih avtosedežih; Nuna avtosedež z lahkoto prepoznamo, saj je oblikovan izredno elegantno, a hkrati kvalitetno. Avtosedeži izstopajo tudi po izredno dobrih ocenah na testih ADAC, starši pa jih radi izberejo zaradi funkcionalnosti. Med avtosedeži skupine 0+ je izredno priljubljena Nuna Pipa Next, ki velja za najlažjo lupinico na tržišču. V ponudbi lahko zasledimo tudi druge izredno priljubljene izdelke: počivalnik/gugalnik Leaf Grow, prenosno posteljico Sena Aire in nosilko Cudl.