Oli&Carol® Grizalo Arnold the Avocado

13,20

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 13,20.

-20%

Arnold the Avocado je grizalo v obliki avokada, ki bo spodbudilo otrokove čute in pomirilo boleče dlesni. Njegove realistične teksture bodo pri otroku razvile občutek za dotik. Arnold je ročno pobarvan z naravnimi pigmenti, zaradi česar je popolnoma varen za najmlajše. Ali ste vedeli, da je avokado bogat z vitamini in poln pomembnih hranilnih snovi? Uvajajte otroke v zdrav način življenja že od malih nog!

Ni na zalogi

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Uvajajte otroke v zdrav način življenja že od malih nog

Ta izdelek je odlično grizalo, otroška igrača, igrača za kopanje, za senzorično igro in okrasni predmet. Grizalo je izdelano po obrtnem, trajnostnem in okolju prijaznem postopku iz 100 % naravnega kavčuka iz dreves Hevea. Ker je izdelano v enem kosu brez lukenj, se izogne ​​nastajanju bakterij v notranjosti. Ročno je poslikano z naravnimi pigmenti in popolnoma varno za najmlajše.

100% naravni materiali

Oli&Carol je mlado podjetje iz Barcelone, specializirano za oblikovanje naravnih igrač za otroke. Blagovna znamka ponuja igrače brez plastike, izdelane iz 100 % naravnih surovin, ki bogatijo otrokovo rast, učenje, spretnost in ustvarjalnost že od malih nog.

Material: 100% naravni kavčuk iz dreves Hevea
Dimenzije: 6,5 x 7 x 10 cm
Navodila za vzdrževanje: uporabite nežno milnico in vlažno krpo

Brand

Oli&Carol®