PartyDeco® Set za dekoracijo Unicorn
24,90 19,92

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 21,16.

Dodaj v košarico

PartyDeco® Set za dekoracijo Unicorn

19,92

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 21,16.

-20%

Ali vaš otrok v kratkem praznuje rojstni dan in obožuje samoroge? Potem je ta set za dekoracijo idealen za to priložnost. V njem se skriva vse, kar je potrebno, da bo otrok imel nepozabno zabavo.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Set za nepozabno zabavo

Otroci obožujejo samoroge in zakaj jih ne bi presenetili za njihov rojstni dan s popolno dekoracijo, ki je še hitro ne bodo pozabili. Set za dekoracijo vsebuje ogromno različnih stvari in sicer visečo dekoracijo, okraske za slaščice, stensko dekoracijo, slamice, piščalke, nalepke, balone, trak za dekoracijo in satenast dekorativni trak. Vse kar potrebujete, ponuja ta set v enem pakiranju.

PartyDeco®

Poljska znamka PartyDeco® je nastala leta 1995. Njihovo poslanstvo je polepšati posebne trenutke in poudariti njihovo pristnost. Njihova vizija je, da se nenehno izboljšujejo na svojem področju, hkrati pa delajo tudi v smer trajnostnega razvoja. Imajo svojo talentirano dizajn ekipo, ki oblikuje nove produkte in njihova pakiranja.

Pakiranje vsebuje: 1x viseča dekoracija, 5x okrasek za slaščice, 3x dekoracija Rosettes, 10x slamica, 6x piščalka, 2x nalepke, 6x balon (različni), 1x srebrni trak za dekoracijo, 1x svetlo roza satenast dekorativni trak

Brand

PartyDeco®