Proud Mama® Nosečniška ogrlica Bola Gemstone Moonstone
29,95 17,97

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 17,97.

Dodaj v košarico

Proud Mama® Nosečniška ogrlica Bola Gemstone Moonstone

17,97

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 17,97.

-40%

Nosečniška ogrlica Bola (“dojenčkov zvonček”) je čudovit kos nakita s posebnim sporočilom, ki nosečnico in nerojeno dete ščiti in razveseljuje. Mesečev kamen ima močno povezavo z luno in žensko energijo.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Blagodejni vpliv mesečevega kamna

Mesečev kamen ima močno povezavo z luno in žensko energijo. Kamen spodbuja intuicijo in plodnost ter pomirjujoče vpliva na notranje življenje. Fizično je vsak dragi kamen primeren za nošenje med nosečnostjo (tako za mamo kot za otroka), saj deluje zaščitno, spodbuja rast in blagodejno vpliva na maternico. Vsak dragulj je zato zelo primeren tudi za obdobje dojenja.

Nakit s posebnim sporočilom

Nosečniška ogrlica Bola (“dojenčkov zvonček”) je čudovit kos nakita s posebnim sporočilom. Po starem mehiškem izročilu bola nosečniška ogrlica (zvonec) prinaša srečo, zdravje in blaginjo materi in še nerojenemu otroku. K sproščujoči nosečnosti bi prispeval tudi nežen zvok zvonca. Nekje po 5 mesecih nosečnosti je notranje uho nerojenega otroka že razvito in povezano z živčnim sistemom. Ko bodoča mamica/očka povalja zvonček po trebuhu, bo dojenček nežno zaslišal zvok in ga bo lahko prepoznal po rojstvu. To je prijeten in mehak zvok za mamo in otroka.

Material: ahat, ne vsebuje niklja ali svinca
Dolžina: cca 110 cm
Premer obeska: 20mm
Opozorilo: ahat je naraven izdelek, noben obesek ni identičen.

Brand

Proud Mama®