Stokke® otroški stolček Tripp Trapp® – Serene Pink

199,00

Kultni stolček Stokke® Tripp Trapp® spremlja generacije! Leta 1972 je Tripp Trapp® popeljal norveški Stokke® v svet in postal sinonim za skandinavski dizajn. 

Otroški stolček Tripp Trapp® je na voljo v čudovitih barvnih odtenkih, s svojim brezčasnim dizajnom in funkcionalnostjo navdušuje družine po vsem svetu. Vse do danes ostaja nekaj posebnega, saj otrokom v različnih starostnih obdobjih omogoča, da se lahko aktivno vključijo v družinsko dogajanje pri mizi. To ni le stolček za hranjenje, ampak tudi prvi otrokov stolček za ustvarjanje, igro in učenje.

Tripp Trapp je prilagodljiv otroški sedež, ki vašemu malčju zagotavlja varnost in udobje, saj se sedež in naslonjalo za noge prilagajata malčku v vsakem starostnem obdobju. Po višini nastavljiv sedež in polička za oporo nog vašemu otroku v vsakem starostnem obdobju omogočata pravilno držo sedenja. Sedež in poličko za oporo nog vedno naravnamo tako, da je kot med koleni, kolki in komolci približno 90 stopinj. Tako dosežemo, da je otrokova hrbtenica naravno podprta.

Z dodatkom Tripp Trapp® Newborn Set pa lahko otroški stolček Tripp Trapp® uporabljate že od dojenčkovega rojstva dalje.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!