Sunnylife® Otroški bazen Ocean Treasure Rose
80,00 48,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 68,00.

Dodaj v košarico

Sunnylife® Otroški bazen Ocean Treasure Rose

48,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 68,00.

-40%

Za vroče poletne dni ni boljše izbire, kot pa so otroški bazeni Sunnylife®. Lahko jih enostavno postavite doma ali pa jih odnesete zraven na plažo. Otroci bodo zagotovo zelo uživali v prijetni vodi.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popoln dodatek za poletne dni

Omogočite malčku prijetno sprostitev in igro v prikupnem bazenčku Sunnylife®. V bazen lahko nalijete približno 270 litrov vode, odtočni čep pa vam bo po uporabi omogočal hiter in enostaven odtok. Izdelan je iz trpežnega in nestrupenega PVC-ja, brez ftalatov. V primeru, da se vam zgodi nezgoda in prepičite bazen, so v pakiranju zraven dodatki, s katerimi ga lahko enostavno zakrpate.

Zasnovano za življenje pod soncem

Sunnylife® je vodilna svetovna blagovna znamka s poletnimi izdelki. Blagovna znamka, rojena na plažah Sydneyja leta 2003 je bila ustanovljena s preprostim ciljem: deliti avtentični poletni slog Avstralije s preostalim svetom. Danes lahko njihove izdelke najdete na plažah, v bazenih in na s soncem obsijanih počitniških destinacijah po vsem svetu. Sunnylife® je prepoznaven po svojih obsežnih sezonskih zbirkah, ki vsebujejo vse poletne izdelke, ki jih morate imeti.

Material: PVC
Dimenzije: 145 x 135 x 34 cm

Brand

Sunnylife®