Tosama® to.to blazinice vate, 60 kos
3,19

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 2,71.

Dodaj v košarico

Tosama® to.to blazinice vate, 60 kos

3,19

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 2,71.

Blazinice vate iz čistega bombaža so nepogrešljive za nego občutljive otroške kože, zaradi svoje oblike in dimenzije pa so čudovit pripomoček tudi pri vsakodnevni kozmetični negi odraslih.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Tosama®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Pripomoček za vsakodnevno nego

Blazinice vate so izdelane iz visoko vpojnega, 100 % čistega bombažnega traku vate. V postopku izdelave so jih vodno utrdili, zato ob stiku z vodo ne bodo spremenile svoje oblike. Trak vate je cik-cak zložen in na pregibu zarezan, zato boste vsako blazinico posebej enostavno in natančno odtrgali. Izdelek je dermatološko testiran.

Pakiranje: v paketu je 60 kosov blazinic velikosti 9,5 cm x 10 cm, 16 paketov je spakiranih v karton.
Za lažje odpiranje paketa z blazinicami je njegova krajša stranica perforirana, v njen rob pa je vložena vrvica, s katero ga preprosto zaprete nazaj.

Ker so blazinice vate večjih dimenzij je paket zelo kompakten in ga lahko stabilno postavite ob previjalno mizo ali v kopalnico ob ostale toaletne potrebščine.

TO je TO, kar potrebujete

Izdelke blagovne znamke to.to odlikujeta mehkoba ter visoka vpojnost, prav vsi so dermatološko testirani. Izdelki iz tetra materiala in vate so izdelani iz stoodstotnega bombaža.

Brand

Tosama®