Trixie® Aktivnostni obroček Mrs. Elephant
23,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,16.

Dodaj v košarico

Trixie® Aktivnostni obroček Mrs. Elephant

23,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,16.

Zabava s Trixie® Aktivnostnim obročkom je zagotovljena. Z raziskovanjem vseh teh različnih elementov, oblik, barv in tekstur bo vaš malček zaposlen ure in ure.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trixie® Aktivnostni obroček vsebuje različne elemente, kot so ropotuljica, ogledalce, grizalo in šumeč papir. Z njimi se bo zabaval kadarkoli in kjerkoli. Obroček lahko uporabljate samostojno, lahko pa ga enostavno pritrdite tudi na posteljico, igralno podlogo ali ročaj vozička.

Blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž, 100% poliester, grizalo 100% ABS

Dimenzije: premer obročka 8 cm, premer igračke 24 cm

Navodila za vzdrževanje: Pranje v pralnem stroju do 30°C. Ni dovoljeno kemično čiščenje ali uporaba belil. Ne sušite v sušilnem stroju in ne likajte. Priporočamo ekološki pralni prašek, za dolgo življenjsko dobo izdelka.

Brand

Trixie®