Trixie® Bowling set
41,95 33,56

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 33,56.

Dodaj v košarico

Trixie® Bowling set

33,56

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 33,56.

-20%

Trixie® Bowling set omogoča, da popularno igro bowling zaigrate kar doma. Postavite vse figurice in zakotalite žogo! Ta klasična igra z mehkimi figurami in barvno žogo bo zabavala celotno družino.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Postavite vse figurice in zakotalite žogo! Ta klasična igra z mehkimi figurami in barvno žogo bo zabavala celotno družino. Je odličen način stimulacije opazovanja in ročnih spretnosti, kot tudi grobih motoričnih sposobnosti. Kralj te igre je lev. Vsebuje majhno ropotuljico, kar le še bolj pritegne malčke. Tudi žoga vsebuje ropotuljico, ki bo veselo ropotala medtem, ko se bo kotalila po prostoru. Set za kegljanje je odlična ideja za darilo, saj so figure z žogo tako vsestranske, da bodo z malo domišljije celotni družini podarili neskončno možnosti za igro in zabavo.

Blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž, polnilo 100% poliester

Brand

Trixie®