Trixie® Denarnica Mr. Dino
9,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 7,96.

Dodaj v košarico

Trixie® Denarnica Mr. Dino

9,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 7,96.

Ljubke denarnice znamke Trixie® se popolnoma ujamejo s Trixie® torbicami! Naučite malčke varčevanja in odgovornega ravnanja z denarjem.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prikupne denarnice za prve prihranke

Malčki postajajo vse starejši in že je čas, da jih naučimo varčevanja in odgovornega ravnanja z denarjem. S to prikupno denarnico bo to postalo še bolj zanimivo in zabavno, kot se pa sliši. Ljubke denarnice znamke Trixie® se popolnoma ujamejo s Trixie® torbicami!

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: vodoodbojni akrilni premaz; tkanina: 60% recikliran bombaž, 35% bombaž, 5% viskoza; podloga: 85% recikliran PES, 15% bombaž

Brand

Trixie®