Trixie® Lesena igrača na kolesih Mr. Dino
13,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,16.

Dodaj v košarico

Trixie® Lesena igrača na kolesih Mr. Dino

13,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,16.

Odlična igrača za zgodnje učenje, ki bo pomagala razviti otrokove motorične sposobnosti. Ta lesena igrača je idealna izbira za malčke, ko se naučijo hoditi. Z njeno pomočjo krepijo hojo, stabilizacijo in motorične spretnosti.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Igra je učenje in pot do samozavesti

Ta leseni prijatelj bo vašega malčka spremljal že pri prvih korakih! Otroci lahko z bombažno vrvico peljejo na sprehod svojo najljubšo žival. Odprtina na sredini otrokom olajša prijemanje igrače in potiskanje okoli. Igrača na vrvici je narejena iz 100% certificiranega lesa FSC © in iz barv na vodni osnovi, tako da je povsem varna za igro vašega malčka.

Na voljo v različnih prikupnih živalskih motivih.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®