Trixie® Lesene vrtljive živali
14,95 11,21

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,96.

Dodaj v košarico

Trixie® Lesene vrtljive živali

11,21

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,96.

-25%

Komplet vsebuje 4 lesene vrtljive figurice ter je odličen način za izboljšanje otrokovih motoričnih sposobnosti in koordinacije rok in oči.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prikupne živalce za majhne prstke

Otroci se bodo naučili vijačiti dva dela skupaj. Ustvarijo lahko nore barvne kombinacije ali uskladijo barve zgornjega in spodnjega dela, da sestavijo zabavne živalske prijatelje. To je odličen način za izboljšanje otrokovih motoričnih sposobnosti in koordinacije rok in oči. Komplet vsebuje 4 različne živali. Vrtljive živali so izdelane iz 100 % FSC© certificiranega lesa. Vse barve na tem izdelku so na vodni osnovi, varne za otroke in nestrupene.

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: 100% certificiran les FSC ©

Brand

Trixie®