Trixie® Komplet 3 tetra pleničk Blowfish

23,96

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,96.

-20%

Tetra plenice so obvezen pripomoček vsake mamice! Praktičen komplet 3 tetra pleničk je izdelan iz visoko kakovostnega in 100% organskega bombaža.

Ni na zalogi

Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Mehke, večnamenske tetra pleničke

Praktičen komplet 3 tetra pleničk je izdelan iz visoko kakovostnega in 100% organskega bombaža. V dekorativno pakiranem kompletu so 3 tetra pleničke. Tetra pleničke so izjemno mehke in večnamenske. Komplet je čudovito darilo za bodoče mamice.

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 55 x 55 cm
Navodila za vzdrževanje: Pranje v pralnem stroju pri 30°C.

Brand

Trixie®