Trixie® Ninica Heron
19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,96.

Dodaj v košarico

Trixie® Ninica Heron

19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,96.

Trixie® ninica je popolna prijateljica za vašega malčka. Prikupna živalca iz najmehkejše tkanine bo vašega otroka spremljala kamorkoli. Ninica je odlično darilo za novorojenčke ali babyshowerje.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Mehka in varna ninica za malčke

Ninica je obvezen in stalen dodatek za vsakega malčka. Z malčkom se bo odpravila na vse dogodivščine ter se z njim pocrkljala, ko bo imel slabe dni. Primerna je za uporabo že od rojstva naprej. Ninica je odlično darilo za bodočo mamico ali, kot majhna pozornost ob rojstvu.

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 28 x 28 cm
Navodila za vzdrževanje: Pranje na 30°C.

Brand

Trixie®